Paniekaanvallen Oorzaken

Paniekaanvallen oorzaken

 

Paniekaanvallen oorzaken, welke zijn er en hoe kan je dat oplossen? Ik zal een uitleg geven van de onderliggende oorzaak van paniekaanvallen.

Daarna zal ik je vertellen hoe de oorzaak van deze aandoening, en daarmee de aandoening zelf, kan worden opgelost.

Beste lezer,

Paniekaanvallen coachMijn naam is Jan Heering. Ik ben Mental Coach en mijn specialisatie is het snel oplossen
van emotionele klachten zoals paniekaanvallen.

Ik heb inmiddels al bijna 20 boeken over aanpakken en oplossen van een groot aantal
emotionele klachten op mijn naam staan.

In mijn praktijk heb ik van velen die last hadden van aanvallen van paniek geholpen om dit achter zich te laten.

Ik zal, voordat ik in ga op de paniekaanvallen oorzaken eerst vertellen wat de symptomen van paniekaanvallen zijn. Ik vertel daarna welke methodes veelal gebruikt worden om te trachten paniekaanvallen te verminderen. Ik vertel je dan ook gelijk waarom deze methodes niet werken.

Tot slot zal ik uitleggen wat de onderliggende oorzaak van paniekaanvallen is en hoe je dit kunt oplossen.

Klik NU hier voor paniekaanvallen oplossen

 

 

Paniekaanvallen symptomen

Een aanval duurt slechts enkele minuten, voor je gevoel komt er echter geen einde aan.

Je hebt het idee dat je iets vreselijks overkomt. Je hart slaat op hol en je hebt last van druk op je borst. Je begint hevig te transpireren, je krijgt last van duizelingen en het lukt je niet meer om nog goed adem te halen.

Je bent bang dat je de controle gaat verliezen of dat je gek aan het worden bent. Je kunt ook het idee hebben dat alles ‘niet echt’ is. De aanval kan zelfs zo intens zijn dat je bang bent om dood te gaan.

Na een aanval ben je verward en angstig. Je kunt niet goed bevatten wat er is gebeurt. Naderhand ben je bang dat je weer een aanval gaat krijgen.

Ben je vermoeid, bijvoorbeeld door te weinig slaap, of heb je alcohol gebruikt, dan is de kans op een paniekaanval groter.

Klik NU hier voor paniekaanvallen oplossen

 

Type paniekaanvallen

De paniekaanvallen oorzaken kunnen verschillende typen paniekaanvallen tot gevolg hebben. Er zijn namelijk paniekaanvallen die spontaan, vanuit het niets, kunnen optreden. Deze aanvallen worden dan ook spontane aanvallen genoemd.

Situationele aanvallen kunnen optreden op het moment dat je in een situatie terecht komt waarvoor je bang bent. Voorbeelden hiervan zijn: in de rij staan bij de kassa van een winkel / supermarkt, autorijden over een brug of door een tunnel. Of met een hond geconfronteerd worden op straat.

Om de kans op weer een paniekaanval maar zo klein mogelijk te houden kan je vermijdingsgedrag voor specifieke, angst oproepende, situaties vertonen. Het gevaar van dit gedrag is dat je in een sociaal isolement gaat belanden.

Zo los je paniekaanvallen oorzaken niet op

Paniekaanval OorzakenOver je paniekaanvallen praten kan je een gevoel van opluchting geven. Helaas lost praten over je klachten je klachten niet op. De aanvallen zullen zich blijven herhalen.

Je aandoening onderdrukken en trachten te overwinnen werkt niet of averechts. Het gevolg hiervan is dat de aanvallen steeds heviger worden.

Medicatie brengt veel bijwerkingen met zich mee.

Voorbeelden van veel voorgeschreven medicatie zijn; Benzodiazepines zoals, Oxazepam, Seresta, Librium (Chloordiazepoxide), Valium (Diazepam), Xanax (Alprazolam), Tranxene (Cloorazepate dipotassium), Temazepam en Temesta (Lorazepam), Antidepressiva zoals Anafranil, Fevarin of Fluvoxamine, Seroxat, Fluoxotine of Prozac en Bèta blokkers/ zoals Propranolol, Atenolol en Inderal.

Voorbeelden van bijwerkingen zijn dufheid en een sterke toename in gewicht.

Daarnaast lost medicatie niets op, het onderdrukt slechts je klachten.

Alternatieve therapieën werken in vele gevallen langzaam. Of in het geheel niet.

Klik NU hier voor paniekaanvallen oplossen

 

 Paniekaanvallen oorzaken oplossen

De bovenstaande manieren om van je klachten af te komen werken niet of langzaam omdat de paniekaanvallen oorzaken niet worden aangepakt.

Het is namelijk gebleken dat de onderliggende oorzaak van paniekaanvallen gelegen is in onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties veelal onbewust. Je draagt deze met je mee. Zonder dat jij het weet!

Als gevolg van de onverwerkte emoties zijn er verstoringen in het energiesysteem van je lichaam ontstaan.

Wanneer je geen last hebt van verstoringen in je energiesysteem, dan voel jij je over het algemeen goed. Echter, zijn deze verstoringen wel aanwezig, dan kan je last krijgen van emotionele klachten zoals paniekaanvallen.

Door deze verstoringen in het energie systeem van je lichaam kan je als het ware niet meer van de betreffende gevoelens afkomen. Dit heeft als gevolg dat de aanvallen keer op keer terugkomen.

Worden deze verstoringen in je energiesysteem verholpen, hetgeen snel en eenvoudig kan gebeuren, dan zijn ook je klachten verdwenen.

Wil jij weten hoe je de paniekaanvallen oorzaken snel kunt oplossen? Ga dan naar………..

Klik NU hier voor paniekaanvallen oplossen

 

 

 

 

 

 

Zonder Paniekaanvallen sitemap

Paniekaanvallen Oorzaken disclaimer

Paniekaanval wikipedia

entire copyright zonderpaniekaanvallen.nl

 
< link href="https://plus.google.com/103489448653116171344/posts" rel="author" / >